TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Verzekeringen

NaamWaarom deze aanbieder?
FBTOBij FBTO stel je zelf de verzekering samen. Zo betaal je nooit meer dan nodig is! Bekijken
Centraal beheerGewoon goed verzekerd. Bekend van Even Apeldoorn Bellen. Bekijken
DitzoAlles zelf online regelen‎. Bekijken

Lenen

NaamWaarom deze aanbieder?
A-krediet Geld lenen met een historisch lage rente. Gratis offerte

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
Hypotheekvisie.nlAl 25 jaar #1 in NL. 1e gesprek altijd gratis. Bekijken
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Bekijken
Nationaal BespaarcentrumExperts in hypotheek oversluiten. Bekijken

Zelf uw rechtsbijstandverzekering premie berekenen

U kunt online uw rechtsbijstandsverzekering berekenen door enkele gegevens in te voeren over uw persoonlijke situatie en de verzekering die u wenst af te sluiten. Zo kunt u de rechtsbijstandsverzekering premie berekenen en krijgt u een heel aardig beeld van wat de verzekering u ongeveer zal kosten in de maand. U dient er aan de andere kant natuurlijk wel rekening mee te houden dat alleen de uiteindelijke offerte de daadwerkelijke premie aanduidt. Het gaat bij het berekenen van de rechtsbijstandsverzekering om een indicatie, die u ongeveer aangeeft wat de maandlasten met betrekking tot deze verzekering zullen zijn.

Rechtsbijstandsverzekering berekenen

U kunt uw rechtsbijstandsverzekering berekenen door slechts een aantal gegevens in te voeren, waardoor dit over het algemeen maar een paar minuten van uw tijd zal kosten. Zo is het voldoende om aan te geven of u alleen woont of met een gezin bent. Daarnaast dient u met betrekking tot de verzekering aan te geven naar welke dekking u op zoek bent. Zo kunt u ervoor kiezen om alleen rechtsbijstand te ontvangen bij situaties met betrekking tot het verkeer, maar kunt u het ook uitbreiden tot consumentenzaken, werkzaken, inkomenszaken en woonzaken. U kunt zelf uw rechtsbijstandsverzekering berekenen en op die manier bepalen wat uw premie zal worden.

Rechtsbijstandverzekering bij Interpolis of Univé

Veel mensen sluiten hun rechtsbijstandsverzekering bij Interpolis of Univé af. Dat heeft te maken met het feit dat dit grote verzekeraars zijn, die een hoop ervaring hebben op dit gebied. Bovendien kunt u er op die manier voor zorgen dat u in ieder geval niet dubbel verzekerd bent. De rechtsbijstandsverzekering van Univé zit net als die van Interpolis goed in elkaar. Bij deze laatste bent u verzekerd bij de Rabobank, waardoor u zich aanmeldt bij een van de meest betrouwbare banken die we in Nederland kennen.

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn