TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Verzekeringen

NaamWaarom deze aanbieder?
FBTOBij FBTO stel je zelf de verzekering samen. Zo betaal je nooit meer dan nodig is! Bekijken
Centraal beheerGewoon goed verzekerd. Bekend van Even Apeldoorn Bellen. Bekijken
DitzoAlles zelf online regelen‎. Bekijken

Lenen

NaamWaarom deze aanbieder?
A-krediet Geld lenen met een historisch lage rente. Gratis offerte

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
Hypotheekvisie.nlAl 25 jaar #1 in NL. 1e gesprek altijd gratis. Bekijken
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Bekijken
Nationaal BespaarcentrumExperts in hypotheek oversluiten. Bekijken

Zelf uw lijfrenteverzekering premie berekenen

Met een lijfrenteverzekering zorgt u ervoor dat het mogelijk is om kapitaal op te bouwen voor later, bijvoorbeeld om een hypotheek af te kunnen lossen. Wat dat betreft is het als het ware een verzekering voor een bepaald bedrag aan waarde, waardoor de verzekering op een relatief eenvoudige manier in elkaar zit. U kunt de lijfrenteverzekering berekenen door gebruik te maken van de online tools die er op dit gebied beschikbaar zijn. Zo zorgt u er op een relatief eenvoudige manier voor dat u kunt berekenen wat er per maand nodig is om tot uw kapitaal te komen, of hoeveel een bepaalde inleg op zal leveren.

Lijfrenteverzekering berekenen

U kunt de lijfrenteverzekering berekenen door allereerst het bedrag te kiezen dat u op een bepaalde leeftijd beschikbaar wilt hebben. Daarnaast kunt u aangeven op welke manier u het bedrag uitgekeerd wilt krijgen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de uitkering over 20 jaar te verspreiden, zodat u er vanaf uw pensioen van kunt gaan genieten. U kunt uw lijfrenteverzekering berekenen door de verschillende gegevens in te voeren en daarnaast eventueel een vergelijking uit te voeren tussen de aanbiedingen van de verschillende verzekeraars die een dergelijke verzekering aanbieden.

Lijfrenteverzekering premie berekenen

U kunt de lijfrenteverzekering premie berekenen door aan te geven hoe lang de looptijd van de verzekering zal zijn en welk bedrag u er uiteindelijk mee wilt bereiken. Op basis daarvan is het mogelijk om de premie uit te rekenen die u maandelijks in dient te leggen om uw doel te kunnen behalen. De berekening zelf zit op een vrij lastige manier in elkaar, maar door gebruik te maken van de mogelijkheden van het internet heeft u daar verder maar weinig mee te maken. Zo kunt u eenvoudig de lijfrenteverzekering premie berekenen en zorgt u ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent. Lees meer over lijfrenteverzekeringen: meer informatie.

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn