TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Verzekeringen

NaamWaarom deze aanbieder?
FBTOBij FBTO stel je zelf de verzekering samen. Zo betaal je nooit meer dan nodig is! Bekijken
Centraal beheerGewoon goed verzekerd. Bekend van Even Apeldoorn Bellen. Bekijken
DitzoAlles zelf online regelen‎. Bekijken

Lenen

NaamWaarom deze aanbieder?
A-krediet Geld lenen met een historisch lage rente. Gratis offerte

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
Hypotheekvisie.nlAl 25 jaar #1 in NL. 1e gesprek altijd gratis. Bekijken
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Bekijken
Nationaal BespaarcentrumExperts in hypotheek oversluiten. Bekijken

Zelf uw kapitaalverzekeringspremie berekenen

Met een kapitaalverzekering zorgt u ervoor dat u de hypotheek op uw woning aan het eind van de looptijd af kunt lossen, bijvoorbeeld wanneer u een aflossingsvrije hypotheek heeft. U kunt de kapitaalverzekering berekenen om te bepalen wat het u aan premie in de maand zal kosten, om te zien of dat binnen uw maximale maandlasten past. Aan de andere kant kunt u ook berekenen wat u maximaal bij elkaar kunt sparen wanneer u nog wat extra ruimte heeft binnen uw maximale maandlasten. Zo kunt u uw kapitaalverzekering berekenen en kunt u dat over het algemeen uitstekend online doen, binnen slechts een paar minuten.

Kapitaalverzekering berekenen

U kunt een kapitaalverzekering berekenen door bijvoorbeeld in te voeren hoe hoog uw hypotheek is, oftewel het bedrag dat u aan het eind van de looptijd gespaard wilt hebben. U kunt verder invullen wat het rentepercentage zal zijn en wat u bijvoorbeeld per maand kunt gaan betalen. U kunt de kapitaalverzekering berekenen op de manier die het best past bij de vragen die u met betrekking tot de verzekering heeft. Op die manier kunt u zowel het eindbedrag als bijvoorbeeld de benodigde maandelijkse premie berekenen. Zo heeft u altijd inzicht in de mogelijkheden van de kapitaalverzekering en kunt u er optimaal gebruik van maken.

Kapitaalverzekeringspremie berekenen

U kunt de kapitaalverzekeringspremie berekenen die u per maand in dient te leggen om uiteindelijk te komen tot het bedrag dat u nodig heeft. U kunt dat doen door gebruik te maken van een van de online tools en aan te geven naar welk bedrag u toe wilt. Vervolgens wordt er een berekening gemaakt van het bedrag dat u maandelijks aan premie dient te betalen om met behulp van de rente op rente tot het eindbedrag te komen. Zo kunt u de kapitaalverzekeringspremie berekenen en weet u wat uw maandlasten met betrekking tot de verzekering zullen zijn.

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn