TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Verzekeringen

NaamWaarom deze aanbieder?
FBTOBij FBTO stel je zelf de verzekering samen. Zo betaal je nooit meer dan nodig is! Bekijken
Centraal beheerGewoon goed verzekerd. Bekend van Even Apeldoorn Bellen. Bekijken
DitzoAlles zelf online regelen‎. Bekijken

Lenen

NaamWaarom deze aanbieder?
A-krediet Geld lenen met een historisch lage rente. Gratis offerte

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
Hypotheekvisie.nlAl 25 jaar #1 in NL. 1e gesprek altijd gratis. Bekijken
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Bekijken
Nationaal BespaarcentrumExperts in hypotheek oversluiten. Bekijken

Zelf uw huisverzekering berekenen

U kunt uw huisverzekering berekenen door gebruik te maken van de online tools die daar door de verschillende verzekeraars voor ontwikkeld zijn. Met behulp van die tools kunt u er gemakkelijk voor zorgen dat u precies weet wat het kost om uw huis te verzekeren. Binnen de huis verzekering berekening kunt u rekening houden met een aantal verschillende factoren. Zo is het bijvoorbeeld van belang om de inboedel van uw woning goed te verzekeren. Daarnaast dient u ervoor te zorgen dat ook de woning zelf goed verzekerd is, aangezien een eventuele schade flink in de papieren kan lopen.

Huis verzekering berekenen

U kunt de huis verzekering berekenen door een offerte aan te vragen bij de verzekeraars van uw keuze, maar dat kost over het algemeen relatief veel tijd. In plaats daarvan kunt u er ook voor kiezen om zelf gegevens in te voeren met betrekking tot de waarde van uw woning en uw inboedel. Aangezien een verzekering altijd uitgaat van een risicoprofiel en daar een bepaalde premie aan koppelt kunt u op die manier uw huis verzekering berekenen. Zo krijgt u een goed beeld van wat het ongeveer zal kosten om uw woning op de juiste manier te verzekeren tegen mogelijk hoge kosten in het geval van een schade.

Huisverzekering premie berekenen

U kunt de huisverzekering premie berekenen om een inschatting te maken van wat uw maandlasten zullen zijn wanneer u kiest voor een bepaalde verzekering. Zo weet u waar u op kunt rekenen en kunt u vooraf alvast bepalen of het mogelijk is om een bepaalde verzekering af te sluiten. Aan de andere kant dient u ervoor te zorgen dat u er rekening mee houdt dat de uiteindelijke premie wat af kan wijken. U kunt uw huisverzekering premie berekenen door online uw gegevens in te voeren, maar alleen de uiteindelijke offerte van de verzekeraar zal het daadwerkelijk te betalen bedrag aanduiden.

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn