TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Verzekeringen

NaamWaarom deze aanbieder?
FBTOBij FBTO stel je zelf de verzekering samen. Zo betaal je nooit meer dan nodig is! Bekijken
Centraal beheerGewoon goed verzekerd. Bekend van Even Apeldoorn Bellen. Bekijken
DitzoAlles zelf online regelen‎. Bekijken

Lenen

NaamWaarom deze aanbieder?
A-krediet Geld lenen met een historisch lage rente. Gratis offerte

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
Hypotheekvisie.nlAl 25 jaar #1 in NL. 1e gesprek altijd gratis. Bekijken
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Bekijken
Nationaal BespaarcentrumExperts in hypotheek oversluiten. Bekijken

Zelf uw aansprakelijkheidsverzekering premie berekenen

U kunt een aansprakelijkheidsverzekering berekenen door gebruik te maken van een van de online tools die de banken en verzekeraars daarvoor hebben ontwikkeld, of door samen met uw tussenpersoon eens om tafel te gaan. Op die manier kunt u berekenen wat het ongeveer zal kosten wanneer u een dergelijke verzekering af te sluiten, om de financiële gevolgen van aansprakelijkheid af te dekken. U kunt de aansprakelijkheidsverzekering berekenen door gegevens in te voeren met betrekking tot de omzet die u jaarlijks maakt met uw bedrijf en het loon dat u uitkeert aan uw werknemers. U kunt op die manier een heel aardige schatting maken van de kosten van de verzekering, om uw maandlasten mede mee te bepalen.

Aansprakelijkheidsverzekering berekenen

U kunt de aansprakelijkheidsverzekering berekenen door rekening te houden met uw omzet, aangezien de verzekeraar zich een beeld dient te kunnen vormen van de omvang van uw bedrijf. U kunt zich voorstellen dat een groot bedrijf een duurdere verzekering af zal sluiten dan een eenmanszaak(ZZP). Net als bij een aantal andere verzekeringen heeft dit te maken met het feit dat de aansprakelijkheidsverzekering een bepaald risico afdekt. U kunt de aansprakelijkheidsverzekering berekenen om te bepalen hoe groot het risico voor u ongeveer is en wat de premie per maand of per jaar is die daar bij hoort.

Aansprakelijkheidsverzekering premie berekenen

U kunt online uw aansprakelijkheidsverzekering premie berekenen, al is het wel van belang om er rekening mee te houden dat het om een indicatie zal gaan. Om de uiteindelijke premie goed te kunnen berekenen zijn er wat meer gegevens nodig dan die u online in kunt voeren. Wel kunt u de online berekening gebruiken om een goede vergelijking te kunnen maken tussen de verschillende verzekeraars die de verzekering aanbieden. Op die manier kunt u de aansprakelijkheidsverzekering premie berekenen om een idee te krijgen van de mogelijkheden en alvast rekening te kunnen houden met de aanvullende maandlasten.

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn