TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Verzekeringen

NaamWaarom deze aanbieder?
FBTOBij FBTO stel je zelf de verzekering samen. Zo betaal je nooit meer dan nodig is! Bekijken
Centraal beheerGewoon goed verzekerd. Bekend van Even Apeldoorn Bellen. Bekijken
DitzoAlles zelf online regelen‎. Bekijken

Lenen

NaamWaarom deze aanbieder?
A-krediet Geld lenen met een historisch lage rente. Gratis offerte

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
Hypotheekvisie.nlAl 25 jaar #1 in NL. 1e gesprek altijd gratis. Bekijken
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Bekijken
Nationaal BespaarcentrumExperts in hypotheek oversluiten. Bekijken

3 redenen om een aansprakelijkheidsverzekering aan te schaffen

Elke verzekering biedt nou eenmaal grote voordelen voor de verzekerde partijen. Maar ook de benadeelde partij heeft er groot voordeel aan omdat die gegarandeerd de opgelopen schade vergoed krijgt. Dit geldt zeker ook voor een aansprakelijkheidsverzekering. De drie grootste voordelen zijn even op een rijtje gezet:

  • Dekt zowel directe als indirecte schade: de schade die veroorzaakt wordt kan namelijk direct zijn zoals je hond die iemand in zijn hand bijt, maar ook indirect. Denk maar aan een tak die op de autoruit van de buren valt. Zo een incident heb je natuurlijk nooit in de hand, maar kan dankzij de verzekering helemaal worden vergoed.
  • Zorgt ook voor de nodige rechtshulp: bij schade, maar vooral bij letsel veroorzaakt aan de benadeelde, kan er vaak sprake zijn van een schadeclaim die er kan worden ingediend. In zulke gevallen zorgt de verzekeraar ervoor dat er volkomen kosteloos rechtshulp wordt verleend.
  • Ideaal voor het hele gezin: een ongeluk schuilt nou eenmaal in een klein hoekje. Helaas kan zo een ongeluk ook zijn invloed hebben op partijen die er geheel ongewild bij betrokken raken. Zo kan op een kinderfeestje een kind vallen en zich bezeren waarbij er medische hulp noodzakelijk zal zijn.

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten is dus helemaal geen luxe, maar eerder een heel slimme manier om te voorkomen plotseling voor onverwachte hoge financiële onkosten te zullen moeten opdraaien als gevolg van een incident. Ook zorgt de verzekering ervoor dat er eventueel ook de nodige rechtshulp wordt verleend.

Bekijk Aansprakelijkheidsverzekering.com voor meer informatie

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn