TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Verzekeringen

NaamWaarom deze aanbieder?
FBTOBij FBTO stel je zelf de verzekering samen. Zo betaal je nooit meer dan nodig is! Bekijken
Centraal beheerGewoon goed verzekerd. Bekend van Even Apeldoorn Bellen. Bekijken
DitzoAlles zelf online regelen‎. Bekijken

Lenen

NaamWaarom deze aanbieder?
A-krediet Geld lenen met een historisch lage rente. Gratis offerte

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
Hypotheekvisie.nlAl 25 jaar #1 in NL. 1e gesprek altijd gratis. Bekijken
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Bekijken
Nationaal BespaarcentrumExperts in hypotheek oversluiten. Bekijken

Zelf uw verzekering online berekenen

U kunt uw verzekering online berekenen, om op die manier vooraf te kunnen bepalen wat het u aan premie gaat kosten wanneer u een verzekering afsluit. Zo kunt u de verzekering berekenen om bijvoorbeeld te bepalen of deze binnen uw huidige maandlasten in te passen valt. Zeker in het geval van verzekeringen die niet per se noodzakelijk zijn is het verstandig om deze berekening te maken en wellicht niet over te gaan tot het afsluiten van een verzekering. Uit de berekening van de verzekering kunt u opmaken wat u gaat betalen en wat u er aan de andere kant voor terug zal krijgen.

Verzekering online berekenen

U kunt uw verzekering online berekenen door gebruik te maken van de verschillende online tools die de verzekeraars hebben ontwikkeld. Zo kunt u enkele gegevens invoeren over uw persoonlijke situatie en bijvoorbeeld de auto die u wilt gaan verzekeren. Op basis van die gegevens wordt de berekening van de verzekering gemaakt. Dit doen de online tools aan de hand van formules die verzekeraars zelf ook gebruiken om te bepalen wat u aan premie kwijt zal zijn. Zo kunt u berekenen en verzekeren en zorgt u ervoor dat u na het afsluiten van de verzekering niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Een aantal verzekeraars zijn: Menzis, Interpolis, UniveReaal, Checko.nl en ING reisverzekering afsluiten.

Berekening van de verzekering

De berekening van de verzekering zal er in veel gevallen voor zorgen dat u een heel aardig beeld krijgt van de premie die u dient te gaan betalen. Het is echter wel van belang om er rekening mee te houden dat het ook zo kan zijn dat de uiteindelijke premie wat lager of wat hoger uit zal vallen. Dat heeft te maken met het feit dat de berekening u een indicatie van de premie geeft. De berekening van de verzekering zit dus aardig in de buurt, maar zal niet altijd volledig overeenkomen met de uiteindelijke kosten.

koffer bestellen

Verzekering maandlasten

Ook de kosten van verschillende verzekeringen (zoals bijvoorbeeld uitvaartverzekeringen) zijn maandelijkse kosten die terug komen. Hier dient uiteraard ook rekening mee gehouden te worden.

Boeve en Van Dorp 

Dela reviews

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn