TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Verzekeringen

NaamWaarom deze aanbieder?
FBTOBij FBTO stel je zelf de verzekering samen. Zo betaal je nooit meer dan nodig is! Bekijken
Centraal beheerGewoon goed verzekerd. Bekend van Even Apeldoorn Bellen. Bekijken
DitzoAlles zelf online regelen‎. Bekijken

Lenen

NaamWaarom deze aanbieder?
A-krediet Geld lenen met een historisch lage rente. Gratis offerte

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
Hypotheekvisie.nlAl 25 jaar #1 in NL. 1e gesprek altijd gratis. Bekijken
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Bekijken
Nationaal BespaarcentrumExperts in hypotheek oversluiten. Bekijken

Maandlasten verminderen door te besparen op telefoonkosten

Een mobiele telefoon is tegenwoordig vrijwel onmisbaar: we bellen, sms’en en Whatsappen via onze smartphone, reageren razendsnel op mailtjes en lezen ieder uur het laatste nieuws om op de hoogte te blijven. Voor veel mensen zijn de hoge telefoonkosten echter een groot nadeel aan de mobiele telefoon, zeker als je kiest voor een van de nieuwste modellen. Wist je echter dat het relatief eenvoudig is om te besparen op de telefoonkosten en daarmee je maandlasten te verlagen? Je kunt namelijk ook kiezen voor een refurbished mobiele telefoon, in plaats van een geheel nieuw model.

Hoe kan ik maandlasten verlagen met een refurbished telefoon?

Toestellen die refurbished zijn, zijn al eens in het bezit geweest van anderen. In tegenstelling tot een tweedehands model zijn deze toestellen echter volledig nagelopen op slijtage, is de accu vaak vervangen en is het toestel voorzien van de laatste updates. Zo kun je nog jaren vooruit met een dergelijk toestel! Het belangrijkste verschil tussen een nieuwe telefoon en een refurbished toestel is het prijsverschil tussen deze twee producten. Neem bijvoorbeeld een van de nieuwste modellen iPhones van Apple, waarbij het verschil al snel oploopt tot een paar honderd euro. Een unieke kans om flink te besparen op je maandlasten!

Kies voor een goedkoper sim only abonnement

Door een refurbished toestel los te kopen, kun je in plaats van een abonnement met toestel een sim only abonnement afsluiten bij je telecomprovider. Dit scheelt enorm in de maandelijkse lasten, omdat je niet iedere maand een deel van de kosten voor de telefoon zelf hoeft te betalen. De mogelijkheden van een sim only abonnement zijn echter niet minder! Een ander voordeel aan een sim only abonnement is de mogelijkheid om het abonnement tussentijds aan te passen. Zo kun je met een zeer beperkte sim only bundel beginnen en deze uitbreiden als dat nodig blijkt te zijn. Hiermee voorkom je dat je betaalt voor tegoed wat je niet gebruikt.

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn