TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Verzekeringen

NaamWaarom deze aanbieder?

OHRAOHRA - Verzekeringen en bankproducten. Direct geregeld. Nu berekenen
UnivéUnivé biedt alle verzekeringen aan. Altijd 14 dagen bedenktijd! Nu berekenen
HoyHoy.nlHoyHoy (voorheen Verzekeringssite.nl) is de Nederlandse onafhankelijke verzekeraar. Nu berekenen

Lenen

NaamWaarom deze aanbieder?
Nationale
Nederlanden
Het bekende Nationale Nederlanden is dé populaire nieuwkomer op de kredietmarkt. Ontdek het ook! Gratis offerte
Krediet
concurrent
Kredietconcurrent, voor écht goedkoop geld. Want te duur lenen kan overal. Gratis offerte

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
FX.nlVergelijk actuele hypotheekrentes en vraag een offerte aan. Nu berekenen
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Nu berekenen
Hypotheken365Vaste lage prijs van € 999,- voor een compleet advies! Nu berekenen

Online zakelijk sparen met rente

U kunt bij bijvoorbeeld Reaal zakelijk sparen om ervoor te zorgen dat uw bedrijfskapitaal in ieder geval groeit wanneer u het even niet nodig heeft of het als reserve aan wilt houden. Wat dat betreft is de zakelijke spaarrekening een interessante optie wanneer u even wilt wachten met een nieuwe investering, of het prettig vindt om een hoop geld in kas te hebben. Met de rente op zakelijk sparen zorgt u ervoor dat u op een veilige manier meer kapitaal kunt vergaren. U kunt de zakelijk sparen rente vergelijken om te bepalen waar u het best af bent, zodat u er zoveel mogelijk geld mee kunt verdienen.

Rente zakelijk sparen heel aantrekkelijk

De rente op zakelijk sparen is over het algemeen heel aantrekkelijk. Dat heeft te maken met het feit dat bijvoorbeeld Reaal zakelijk sparen werkt met verschillende rentetarieven, waarbij het heel gunstig voor u uit kan pakken. Door een relatief groot bedrag op de spaarrekening te plaatsen profiteert u van een hogere rente en kunt u dus geld gaan verdienen door even niets met het geld te doen. Het nietsdoen klinkt de gemiddelde ondernemer waarschijnlijk niet erg interessant in de oren, maar met de rente op zakelijk sparen zorgt u wel voor een veilige verdienste.

Zakelijk sparen vergelijken

U kunt de zakelijk sparen rente vergelijken door online aanvragen te doen, of gewoon online te berekenen wat u kan verdienen met de rente. Daarnaast kunt u de verschillende rentepercentages natuurlijk naast elkaar leggen om te zien waar u het best af bent, om er op die manier voor te zorgen dat uw kapitaal meer waard wordt. Met de komst van het internet is de rente op zakelijk sparen overal gemakkelijk inzichtelijk en zal het u dus maar weinig tijd kosten. Zo kunt u de zakelijk sparen rente vergelijken en verdient u binnen enkele minuten toch weer een hoop extra geld.

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn