TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Verzekeringen

NaamWaarom deze aanbieder?
FBTOBij FBTO stel je zelf de verzekering samen. Zo betaal je nooit meer dan nodig is! Bekijken
Centraal beheerGewoon goed verzekerd. Bekend van Even Apeldoorn Bellen. Bekijken
DitzoAlles zelf online regelen‎. Bekijken

Lenen

NaamWaarom deze aanbieder?
A-krediet Geld lenen met een historisch lage rente. Gratis offerte

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
Hypotheekvisie.nlAl 25 jaar #1 in NL. 1e gesprek altijd gratis. Bekijken
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Bekijken
Nationaal BespaarcentrumExperts in hypotheek oversluiten. Bekijken

Bespaar telefoonkosten door Samsung S6 abonnementen te vergelijken

De interessante aanbiedingen die veel providers doen kunnen heel verleidelijk zijn om direct een abonnement af te sluiten. Veel mensen worden namelijk lekker gemaakt doordat er een gratis Samsung Galaxy S6 wordt aangeboden. Vaak gaat dat gepaard met een langdurig abonnement van 2 jaar. En wanneer je uitrekent wat je aan het eind van die 2 jaar kwijt bent aan maandelijkse telefoonkosten, kom je erachter dat het een flink bedrag is. Daarom is het goed om eerst de Samsung Galaxy S6 abonnementen met elkaar te vergelijken, voordat je een beslissing neemt. Dan kun je alle providers naast elkaar leggen en uitzoeken welke aanbieding het meest geschikt is voor jou. Bekijk een voorbeeld van een Samsung Galaxy S6 abonnement op deze website.

De hypermoderne Samsung Galaxy S6

Providers krijgen de meeste abonnees door een gratis smartphone aan te bieden bij een abonnement. Dat werkt ook zo bij een Samsung Galaxy S6. Deze nieuwe smartphone is voorzien van een prachtige uitstraling en een optimale gebruiksvriendelijkheid. Het toestel wordt voorzien van een compleet nieuwe camara, software en design en zou nog beter, sneller en krachtiger werken dan haar voorganger. De Samsung Galaxy S6 is slechts 6,8 mm dik en ideaal voor zakelijk gebruik. Ook is batterij 50 procent sneller opgeladen dan bij de Galaxy S5. Het is dus vrij logisch dat gebruikers ‘ja’ zeggen tegen een abonnement met zo een hypermoderne smartphone.

Samsung Galaxy S6 specificaties

De Samsung Galaxy S6 is voorzien van een zeer helder 5.1” Quad HD Super AMOLED display met 2560 x 1440 pixels. Tevens is de smartphone voorzien van Gorilla Glass 4. Dit glas is zeer duurzaam en stevig, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over beschadigingen of krassen. De Samsung Galaxy S6 draait op een 14nm mobiele processor met 64-bit Exynos 7-chip, het nieuwe LPDDR5 werkgeheugen en UFS 2.0 flashgeheugen. Ook is de smartphone voorzien van 3GB aan werkgeheugen, waardoor je meerdere zware applicaties tegelijk kunt draaien. De krachtige hardware zorgt voor de beste prestaties en een lagere energieverbruik. Wie wilt nou niet zo een ervaring beleven?

bron:Vergelijk-SIMonly.com

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn