TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Verzekeringen

NaamWaarom deze aanbieder?

OHRAOHRA - Verzekeringen en bankproducten. Direct geregeld. Nu berekenen
UnivéUnivé biedt alle verzekeringen aan. Altijd 14 dagen bedenktijd! Nu berekenen
HoyHoy.nlHoyHoy (voorheen Verzekeringssite.nl) is de Nederlandse onafhankelijke verzekeraar. Nu berekenen

Lenen

NaamWaarom deze aanbieder?
Nationale
Nederlanden
Het bekende Nationale Nederlanden is dé populaire nieuwkomer op de kredietmarkt. Ontdek het ook! Gratis offerte
Krediet
concurrent
Kredietconcurrent, voor écht goedkoop geld. Want te duur lenen kan overal. Gratis offerte

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
FX.nlVergelijk actuele hypotheekrentes en vraag een offerte aan. Nu berekenen
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Nu berekenen
Hypotheken365Vaste lage prijs van € 999,- voor een compleet advies! Nu berekenen

Iedereen heeft het maandelijks op financieel gebied wel eens lastig. Dit kan komen door onverwacht hoge uitgaven of door een vakantie die op de planning staat. Om er maandelijks wat op vooruit te gaan raden wij je aan om op een creatieve manier te besparen. Maar hoe doe je dat precies? Wij zullen een aantal praktische tips benoemen zodat jij straks ook maandelijks een centje over hebt.

Oude spullen de deur uit

Voordat je nieuwe spullen gaat kopen, bijvoorbeeld kleding of elektronica, is het verstandig om in kaart te brengen wat er op dit moment in huis is en of het nog aan je wensen voldoet. Wanneer het niet meer naar wens is zou je ervoor kunnen kiezen om oude spullen de deur uit te doen. Denk hierbij ook aan spullen die ergens op zolder in een schoenendoos staan zoals boeken of dvd’s.

Vergelijken maandelijkse kosten

Ben je van plan om een nieuwe telefoonabonnement af te sluiten of zoek je nog de juiste televisie aanbieder? Zorg er dan voor dat je verschillende aanbieders vergelijkt aan de hand van behoeften, kwaliteit, maar voornamelijk prijzen. Neem ook kleinere organisaties mee in de vergelijking, want deze zullen vooral met de grote organisaties kunnen concurreren op het gebied van prijzen.

Naast besparen

Het is natuurlijk niet alleen maar sparen, sparen, sparen. In sommige gevallen moet je er ook voor zorgen dat er extra geld in het laadje komt. Dit zou je kunnen doen door meer te werken, maar ook wanneer je bijvoorbeeld nog een extra huis hebt zou je deze kunnen verhuren. Een populair woningverhuurplatform als Rooming is tegenwoordig zeer in trek. Zorg ervoor dat je de woning op een juiste manier in het daglicht zet en voeg een uitgebreide beschrijving toe.

Je zou er ook voor kunnen kiezen om extra uren te gaan draaien. Zorg er wel voor dat je niet overwerkt raakt en vind dus een juiste balans in werk en privé sferen.

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn