TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Verzekeringen

NaamWaarom deze aanbieder?
FBTOBij FBTO stel je zelf de verzekering samen. Zo betaal je nooit meer dan nodig is! Bekijken
Centraal beheerGewoon goed verzekerd. Bekend van Even Apeldoorn Bellen. Bekijken
DitzoAlles zelf online regelen‎. Bekijken

Lenen

NaamWaarom deze aanbieder?
A-krediet Geld lenen met een historisch lage rente. Gratis offerte

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
Hypotheekvisie.nlAl 25 jaar #1 in NL. 1e gesprek altijd gratis. Bekijken
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Bekijken
Nationaal BespaarcentrumExperts in hypotheek oversluiten. Bekijken

Zelf uw seniorenkrediet berekenen en afsluiten

U kunt uw seniorenkrediet berekenen door online gebruik te maken van een van de tools van de verschillende geldverstrekkers. Op die manier kunt u op een heel eenvoudige manier zelf berekenen hoeveel geld u kunt lenen, om bijvoorbeeld een nieuwe auto of een televisie te kopen. De berekening van het seniorenkrediet is er speciaal voor ouderen, waardoor u er op een gemakkelijke manier van kunt profiteren. Door te werken met het seniorenkrediet kiest u een lening die goed past bij uw persoonlijke wensen en wat dat betreft een heel interessante keuze is.

Mogelijkheden van een seniorenkrediet

U kunt het seniorenkrediet berekenen om zelf te ontdekken hoeveel u kunt lenen wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe auto of een nieuwe televisie aan wilt schaffen. Het seniorenkrediet is een speciale vorm van een persoonlijke lening, waardoor u profiteert van een hoop duidelijkheid met betrekking tot het te lenen bedrag. Bereken het seniorenkrediet door online in te vullen hoeveel geld u wilt lenen en op welke termijn u dat weer terug wilt gaan betalen. Op die manier komt u eenvoudig tot de maandlasten die de lening met zich mee zal brengen, waardoor u goed kunt zien of u de lening in kunt passen in uw maandelijkse budget.

Voorwaarden van een seniorenkrediet

De berekening van het seniorenkrediet geldt uiteraard alleen voor senioren die ook daadwerkelijk in aanmerking komen voor het afsluiten van een dergelijke lening. Het seniorenkrediet is er voor alle ouderen tussen de 65 en 68 jaar. De looptijd van het krediet is maximaal 60 maanden, waardoor het mogelijk is om tot het 72ste levensjaar geld te lenen. Daarnaast mag de lening maximaal €12.500 euro bedragen. Wanneer u aan de verschillende voorwaarden voldoet kunt u het seniorenkrediet berekenen en op die manier snel zien wat de speciale vorm van de persoonlijke lening u de komende tijd zal gaan kosten.

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn