TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Verzekeringen

NaamWaarom deze aanbieder?
FBTOBij FBTO stel je zelf de verzekering samen. Zo betaal je nooit meer dan nodig is! Bekijken
Centraal beheerGewoon goed verzekerd. Bekend van Even Apeldoorn Bellen. Bekijken
DitzoAlles zelf online regelen‎. Bekijken

Lenen

NaamWaarom deze aanbieder?
A-krediet Geld lenen met een historisch lage rente. Gratis offerte

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
Hypotheekvisie.nlAl 25 jaar #1 in NL. 1e gesprek altijd gratis. Bekijken
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Bekijken
Nationaal BespaarcentrumExperts in hypotheek oversluiten. Bekijken

Zelf een overbruggingskrediet berekenen en afsluiten

Het overbruggingskrediet kan u helpen wanneer u twee woningen heeft en te maken krijgt met zware lasten. Dat is voornamelijk het geval wanneer u wilt gaan verhuizen. Op dat moment kunt u een overbruggingskrediet berekenen om te bepalen wat het u kost om de beide hypotheken tijdelijk aan te houden. Met de overbruggingskrediet berekening ziet u wat het u ongeveer gaat kosten en kunt u daar op die manier op inspelen. Wat dat betreft zorgt de berekening van het overbruggingskrediet in ieder geval voor een hoop duidelijkheid in een vaak wat onduidelijke tijd met betrekking tot de financiën.

Overbruggingskrediet berekenen

U kunt het overbruggingskrediet berekenen door gebruik te maken van het internet en daar uw gegevens in te voeren in een van de modules die de verschillende geldverstrekkers aanbieden. Zo kunt u er op een eenvoudige manier voor zorgen dat u de berekening voor uw overbruggingskrediet kunt maken. Berekenen uw overbruggingskrediet door bijvoorbeeld gegevens met betrekking tot de waarde van de hypotheken in te vullen. De verschillende gegevens die u in dient te vullen zullen goed bekend zijn bij u. Het zal op die manier relatief gemakkelijk zijn om de berekening voor het overbruggingskrediet uit te voeren. Een voorbeeld van een verstrekker die een overbruggingskrediet aanbiedt zijn de ING, ABN AMRO en MoneYou

Online berekening overbruggingskrediet

Met behulp van de online berekening van het overbruggingskrediet zorgt u ervoor dat u binnen enkele minuten op de hoogte bent van de kosten en de mogelijkheden. Wat dat betreft heeft het internet ervoor gezorgd dat het berekenen van het overbruggingskrediet een heel stuk gemakkelijker is geworden en minder tijd hoeft te kosten. Zo is het niet langer nodig om zelf aan de slag te gaan met allerlei formules en kunt u daarnaast snel meerdere berekeningen maken. U kunt het overbruggingskrediet berekenen om vervolgens ene vergelijking te maken tussen de verschillende aanbieders die er beschikbaar zijn, zodat u uiteindelijk een scherp tarief betaalt.

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn