TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Verzekeringen

NaamWaarom deze aanbieder?
FBTOBij FBTO stel je zelf de verzekering samen. Zo betaal je nooit meer dan nodig is! Bekijken
Centraal beheerGewoon goed verzekerd. Bekend van Even Apeldoorn Bellen. Bekijken
DitzoAlles zelf online regelen‎. Bekijken

Lenen

NaamWaarom deze aanbieder?
A-krediet Geld lenen met een historisch lage rente. Gratis offerte

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
Hypotheekvisie.nlAl 25 jaar #1 in NL. 1e gesprek altijd gratis. Bekijken
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Bekijken
Nationaal BespaarcentrumExperts in hypotheek oversluiten. Bekijken

Voordelen van een flexibel krediet en de rentekosten

Een flexibel krediet biedt verschillende voordelen. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer mensen ervoor kiezen om op deze manier over een soort extra rekening te beschikken. Het flexibel krediet bestaat namelijk uit een doorlopend krediet met daarbij een speciale bankrekening, waarvan u ook een kredietpas krijgt. Zo heeft u de mogelijkheid geld op te nemen van de speciale rekening en op die manier gebruik te maken van uw flexibel krediet. U kunt uw flexibel krediet berekenen door gebruik te maken van de speciale tools van de verschillende banken die de lening aanbieden.

Flexibel krediet berekenen

U kunt een flexibel krediet berekenen door eenvoudig gebruik te maken van de tools die de verschillende kredietverstrekkers op hun website hebben staat. Zo weet u direct waar u aan toe bent en met welk bedrag uw maandlasten toe zullen nemen wanneer u besluit de lening af te sluiten. De berekening van het flexibel krediet zal plaatsvinden op basis van de gegevens die u verstrekt met betrekking tot het gewenste bedrag en bijvoorbeeld de looptijd. Een flexibel krediet berekenen is op die manier heel eenvoudig en het geeft u een goede indicatie van de mogelijkheden en de kosten op dit gebied, waar u vervolgens mee aan de slag kunt. Een paar verschillende kredietverstrekkers zijn SNS, Rabobank en OHRA.

Rente over een flexibel krediet

U kunt het flexibel krediet berekenen door gebruik te maken van het internet, maar het is van belang om goed op de hoogte te zijn van het feit dat u alleen rente betaalt over het bedrag dat open staat. Wat dat betreft is het een soort doorlopend krediet. Zo betaalt u nooit meer rente dan nodig is en zal de berekening van het flexibel krediet in de meeste gevallen op een gunstige manier uitpakken. U kunt het berekenen van het flexibel krediet direct starten om te zien wat het voor u zou betekenen.

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn