TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Verzekeringen

NaamWaarom deze aanbieder?
FBTOBij FBTO stel je zelf de verzekering samen. Zo betaal je nooit meer dan nodig is! Bekijken
Centraal beheerGewoon goed verzekerd. Bekend van Even Apeldoorn Bellen. Bekijken
DitzoAlles zelf online regelen‎. Bekijken

Lenen

NaamWaarom deze aanbieder?
A-krediet Geld lenen met een historisch lage rente. Gratis offerte

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
Hypotheekvisie.nlAl 25 jaar #1 in NL. 1e gesprek altijd gratis. Bekijken
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Bekijken
Nationaal BespaarcentrumExperts in hypotheek oversluiten. Bekijken

Kinderopvang online berekenen

U kunt de kinderopvang toeslagen berekenen door gebruik te maken van de rekenhulp van de Belasting dienst. Door enkele gegevens over uw persoonlijke situatie in te voeren zorgt u ervoor dat u uit kunt laten rekenen wat de toeslag is waar u eventueel recht op heeft. Bij de berekening van de kinderopvang 2012 wordt er gekeken naar uw inkomen, het aantal uren dat u werkt en hoeveel kinderen onder de 18 jaar u heeft. Op die manier kunt u de kinderopvang kosten berekenen, door de toeslagen af te halen van de bedragen die u zelf dient te betalen.

Kinderopvang kosten berekenen

U kunt de kinderopvang kosten berekenen door het bedrag te nemen dat u betaalt aan de kinderopvang en daar de toeslag die u krijgt af te halen. Zo zorgt u ervoor dat u goed op de hoogte bent van het aandeel van deze kosten in uw maandlasten. U kunt zo de prijs van de kinderopvang berekenen, die u daadwerkelijk kwijt bent wanneer u rekening houdt met de toeslag die u krijgt. Om de kinderopvang toeslagen te kunnen berekenen maakt u gebruik van de rekenhulp van de Belastingdienst, door een schets van uw persoonlijke situatie te maken.

Berekening kinderopvang 2012

De berekening voor de kinderopvang 2012 is op zich niet erg moeilijk, mits u beschikt over de gegevens die u in dient te voeren bij de Belastingdienst. Zo wordt u gevraagd om uw toetsingsinkomen te vermelden en is het daarnaast van belang om aan te geven hoeveel u per week u werkt. Op basis van die gegevens is het voor de Belastingdienst mogelijk om een berekening te maken van het bedrag dat u aan toeslag zal ontvangen. Zo maakt u de berekening voor de kinderopvang van 2012 en zorgt u ervoor dat u weet wat u betaalt en aan de andere kant aan toeslag zal ontvangen.

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn