TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Verzekeringen

NaamWaarom deze aanbieder?
FBTOBij FBTO stel je zelf de verzekering samen. Zo betaal je nooit meer dan nodig is! Bekijken
Centraal beheerGewoon goed verzekerd. Bekend van Even Apeldoorn Bellen. Bekijken
DitzoAlles zelf online regelen‎. Bekijken

Lenen

NaamWaarom deze aanbieder?
A-krediet Geld lenen met een historisch lage rente. Gratis offerte

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
Hypotheekvisie.nlAl 25 jaar #1 in NL. 1e gesprek altijd gratis. Bekijken
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Bekijken
Nationaal BespaarcentrumExperts in hypotheek oversluiten. Bekijken

Eenvoudig de hypotheek rente vergelijken en een goede keuze maken

Het vergelijken van de hypotheekrente is van groot belang wanneer u een huis wilt gaan kopen. U kunt de rente van een hypotheek vergelijken door bij de verschillende aanbieders een offerte aan te vragen, maar over het algemeen kunt u de rentetarieven voor een hypotheek ook vergelijken door simpelweg gebruik te maken van het internet. Online zijn de verschillende tarieven goed te vinden en zorgt u er dus binnen enkele minuten voor dat u goed op de hoogte bent van de verschillende mogelijkheden. Een aantal hypotheek aanbieders zijn: ASR, SNS en OHRA.

Hypotheek rente vergelijken

U kunt de hypotheekrente vergelijken door naar de verschillende percentages te kijken en daarbij ook de looptijd in de gaten te houden. U kunt twee tarieven alleen met elkaar vergelijken wanneer de looptijd praktisch gelijk is, aangezien u anders appels met peren gaat vergelijken. Doorgaans zal de rente wat hoger zijn wanneer u de hypotheek voor een langere periode vastzet. U kunt dus alleen de rentetarieven van hypotheken vergelijken die ongeveer even lang lopen, aangezien u anders altijd uit zal komen bij de hypotheek die het minst lang loopt.

Online vergelijken van hypotheekrente

U kunt de hypotheekrentes online vergelijken, waardoor dat u maar weinig tijd zal kosten. Binnen enkele minuten ziet u direct wat de rentetarieven van hypotheken bij de verschillende aanbieders zijn. Vervolgens is het verstandig om een offerte aan te gaan vragen bij een aantal van de scherpste aanbieders. In sommige gevallen is het op die manier nog mogelijk om wat korting te krijgen en op die manier nog minder te betalen. De hypotheek rente vergelijken is van groot belang, aangezien een tiende procent verschil ervoor kan zorgen dat u honderden euro’s per jaar goedkoper uit bent.

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn