TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Verzekeringen

NaamWaarom deze aanbieder?
FBTOBij FBTO stel je zelf de verzekering samen. Zo betaal je nooit meer dan nodig is! Bekijken
Centraal beheerGewoon goed verzekerd. Bekend van Even Apeldoorn Bellen. Bekijken
DitzoAlles zelf online regelen‎. Bekijken

Lenen

NaamWaarom deze aanbieder?
A-krediet Geld lenen met een historisch lage rente. Gratis offerte

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
Hypotheekvisie.nlAl 25 jaar #1 in NL. 1e gesprek altijd gratis. Bekijken
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Bekijken
Nationaal BespaarcentrumExperts in hypotheek oversluiten. Bekijken

De actuele hypotheekrente van de Rabobank

De actuele hypotheekrente van de Rabobank is afhankelijk van een aantal verschillende factoren. In 2012 werkt men met ongeveer 4% tot 5% en is het daarmee een aantrekkelijke optie voor iedereen die op zoek is naar een zeer betrouwbare geldverstrekker. De hypotheekrente van de Rabobank valt nooit helemaal precies aan te duiden, aangezien die voor iedereen anders zal zijn. De bank gaat graag met u om de tafel om te spreken over de mogelijkheden en op die manier tot een aantrekkelijke rente te komen.

Rabobank hypotheekrente en de looptijd

De Rabobank hypotheekrente is voor een groot deel afhankelijk van de looptijd van uw hypotheek. Zo zal de rente over het algemeen lager uitvallen wanneer u een kortere looptijd kiest. Aan de andere kant loopt u op die manier wel meer risico met de hypotheek rente van de Rabobank. Het kan namelijk zo zijn dat de rente gaat stijgen en dat u bij het verlengen van uw hypotheek te maken krijg met hogere kosten. Aan de andere kant zijn de Rabobank hypotheekrente tarieven altijd erg scherp, waardoor u er zeker van bent dat u een eerlijk tarief betaalt.

Rabobank hypotheekrente tarieven op maat

De actuele hypotheekrente van de Rabobank vormt slechts een indicatie van de mogelijke rente die u gaat betalen. Het is veel beter om met de bank om tafel te gaan en op die manier samen te spreken over de rente die u zal gaan betalen. Op die manier wordt er een tarief op maat vastgesteld dat goed past bij de vorm van uw hypotheek en uw persoonlijke situaties. De Rabobank hypotheekrente is wat dat betreft dan ook volledig van u afhankelijk, waardoor u als het ware zelf beslist wat u gaat betalen.

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn