TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Verzekeringen

NaamWaarom deze aanbieder?
FBTOBij FBTO stel je zelf de verzekering samen. Zo betaal je nooit meer dan nodig is! Bekijken
Centraal beheerGewoon goed verzekerd. Bekend van Even Apeldoorn Bellen. Bekijken
DitzoAlles zelf online regelen‎. Bekijken

Lenen

NaamWaarom deze aanbieder?
A-krediet Geld lenen met een historisch lage rente. Gratis offerte

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
Hypotheekvisie.nlAl 25 jaar #1 in NL. 1e gesprek altijd gratis. Bekijken
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Bekijken
Nationaal BespaarcentrumExperts in hypotheek oversluiten. Bekijken

De scherpte van de Moneyou hypotheekrente

De Moneyou hypotheekrente is behoorlijk scherp, wat betekent dat u relatief veel geld kunt besparen op de kosten van uw woning. Een verschil van maar een paar tienden van een procent lijkt misschien erg klein, maar het kan bij een hypotheek van een paar ton betekenen dat u per jaar honderden euro’s gaat besparen. Wat dat betreft is het verstandig om goed te kijken naar de Moneyou hypotheekrente en daarnaast na te denken over het feit of u de Moneyou hypotheek af wil lossen, of dat u kiest voor een variant waarbij u de hypotheek aan het einde van de rit aflost.

Moneyou hypotheekrente

De Moneyou hypotheekrente is om een aantal verschillende redenen erg scherp. Zo slaagt men er daar in om producten in elkaar te zetten die heel goed passen bij de persoonlijke wensen van klanten. Dat zorgt ervoor dat de klanten de Moneyou hypotheek aflossen en dat bovendien op tijd doen. Zo loopt de geldverstrekker eigenlijk maar weinig risico en heeft men op die manier de mogelijkheid dat weer door te voeren in de nieuwe hypotheken. Daarnaast is de Moneyou hypotheekrente relatief laag vanwege het feit dat ze online werken en op die manier minder kosten maken dan de traditionele geldverstrekkers. Vergelijk nu zelf het verschil tussen online aanbieders en traditionele aanbieders.

Moneyou hypotheek aflossen

Mensen die de Moneyou hypotheek aflossen dragen als het ware bij aan het voordeel dat deze geldverstrekker nieuwe klanten in de toekomst kan bieden. Dat heeft te maken met het feit dat een geldverstrekker natuurlijk risico loopt wanneer hij besluit geld uit te lenen aan een hypotheeknemer. Mensen die de Moneyou hypotheek aflossen zorgen ervoor dat het risico uiteindelijk niet voor problemen zorgt en zijn op die manier heel goed bezig in de ogen van de geldverstrekker. Op die manier blijft de Moneyou hypotheekrente weer erg laag en blijft het ook voor nieuwe klanten mogelijk om een aantrekkelijke hypotheek af te sluiten.

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn