TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Verzekeringen

NaamWaarom deze aanbieder?
FBTOBij FBTO stel je zelf de verzekering samen. Zo betaal je nooit meer dan nodig is! Bekijken
Centraal beheerGewoon goed verzekerd. Bekend van Even Apeldoorn Bellen. Bekijken
DitzoAlles zelf online regelen‎. Bekijken

Lenen

NaamWaarom deze aanbieder?
A-krediet Geld lenen met een historisch lage rente. Gratis offerte

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
Hypotheekvisie.nlAl 25 jaar #1 in NL. 1e gesprek altijd gratis. Bekijken
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Bekijken
Nationaal BespaarcentrumExperts in hypotheek oversluiten. Bekijken

Hypotheekrente ING en een aflossingsvrije hypotheek

De ING is een bekende bank in zowel Nederland als Europa en de rest van de wereld, die werkt met een scherpe hypotheekrente. De bank gaat graag met u in gesprek voor een advies op maat en een hypotheek en een rente die goed aansluiten bij uw persoonlijke situatie. Zo kunt u kiezen voor een aflossingsvrije hypotheek van de ING, maar heeft u aan de andere kant ook de mogelijkheid om te gaan aflossen. Een ING hypotheek aflossen is bovendien weer op verschillende manieren mogelijk, waardoor u aflost op de manier die het best past bij uw persoonlijke voorkeuren.

Aflossingsvrije hypotheek bij de ING

Wilt u de ING hypotheek aflossen, dan kan dat in verschillende vormen. Aan de andere kant kunt u ook kiezen voor een aflossingsvrije hypotheek van de ING, waardoor u juist alleen maar rente gaat betalen. Dat biedt bijvoorbeeld mogelijkheden om optimaal gebruik te maken van de hypotheekrenteaftrek. U kunt uw hypotheek bij de ING zelf online berekenen om te bepalen wat u per maand gaat betalen en of u daarbij af wilt gaan lossen. Wanneer u kiest voor een aflossingsvrije hypotheek van de ING kiest u ervoor om de hypotheek aan het eind van de looptijd te verlengen of in een keer af te lossen.

Hypotheekrente ING berekenen

U kunt de hypotheekrente van de ING zelf berekenen. Dat kunt u onder andere doen door gebruik te maken van de website van de ING. Daar zal u merken dat de hypotheekrente van de ING niet de laagste van Nederland is. Dat is op zich niet erg, aangezien u er aan de andere kant wel een bank voor terugkrijgt die zeer betrouwbaar en stabiel is. Zo betaalt u de hypotheekrente aan de ING om in uw woning te kunnen wonen, maar daarnaast ook om dat met een gerust hart te kunnen doen.

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn