TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Verzekeringen

NaamWaarom deze aanbieder?
FBTOBij FBTO stel je zelf de verzekering samen. Zo betaal je nooit meer dan nodig is! Bekijken
Centraal beheerGewoon goed verzekerd. Bekend van Even Apeldoorn Bellen. Bekijken
DitzoAlles zelf online regelen‎. Bekijken

Lenen

NaamWaarom deze aanbieder?
A-krediet Geld lenen met een historisch lage rente. Gratis offerte

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
Hypotheekvisie.nlAl 25 jaar #1 in NL. 1e gesprek altijd gratis. Bekijken
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Bekijken
Nationaal BespaarcentrumExperts in hypotheek oversluiten. Bekijken

De scherpe hypotheek rente van Aegon

Veel mensen kiezen voor de overwegend scherpe hypotheekrente van Aegon. Op die manier zorgen ze ervoor dat ze in ieder geval niet teveel betalen voor hun woning en aan de andere kant toch klant zijn bij een grote en betrouwbare geldverstrekker. De Aegon hypotheekrente is over het algemeen lager dan bij een aantal grootbanken in Nederland en de exacte tarieven zijn dan ook gewoon op de website terug te vinden. Aegon hypotheken bestaan er in een aantal verschillende vormen en het is daarnaast natuurlijk mogelijk ze met een Nationale Hypotheek Garantie (NHG) af te sluiten.

Aegon hypotheekrente met NHG

De Aegon hypotheekrente valt het laagst uit wanneer u een hypotheek afsluit waarop de NHG van toepassing is, aangezien men dan relatief weinig risico loopt. Zo kunt u er met de NHG gemakkelijk voor zorgen dat de Aegon hypotheken enkele tienden van een procent goedkoper worden. Dat klinkt misschien niet direct overtuigend, maar het zal er al snel voor zorgen dat u op jaarbasis honderden euro’s kunt besparen. De Aegon hypotheekrente met NHG zal er op die manier voor zorgen dat er aardig wat geld overblijft om bijvoorbeeld leuke dingen van te gaan doen.

Hypotheekrente Aegon op maat

De hypotheekrente van Aegon wordt uiteraard netjes op maat voor u uitgerekend en bepaald, bijvoorbeeld op basis van welke hypotheekvorm het best past bij uw persoonlijke situatie zoals een annuiteitenhypotheek, lineaire hypotheek of bankspaarhypotheek. Zo zorgt u er samen met de geldverstrekker voor dat u optimaal gebruik kunt maken van de verzekering, zonder dat u met eventuele moeilijke situaties te maken zal krijgen. De rente op Aegon hypotheken verschilt ongeveer 1,5% op basis van de looptijd. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om tot bijna 2% op uw hypotheekrente te besparen door een variabele rente te kiezen. In dat geval loopt u echter wel het risico dat de Aegon hypotheekrente flink kan gaan stijgen.

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn