TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Verzekeringen

NaamWaarom deze aanbieder?
FBTOBij FBTO stel je zelf de verzekering samen. Zo betaal je nooit meer dan nodig is! Bekijken
Centraal beheerGewoon goed verzekerd. Bekend van Even Apeldoorn Bellen. Bekijken
DitzoAlles zelf online regelen‎. Bekijken

Lenen

NaamWaarom deze aanbieder?
A-krediet Geld lenen met een historisch lage rente. Gratis offerte

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
Hypotheekvisie.nlAl 25 jaar #1 in NL. 1e gesprek altijd gratis. Bekijken
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Bekijken
Nationaal BespaarcentrumExperts in hypotheek oversluiten. Bekijken

Online uw auto verzekering premie berekenen

U kunt online uw auto verzekering premie berekenen, aan de hand van een aantal eenvoudig te achterhalen gegevens. Op die manier zorgt u er, voordat u de verzekering af gaat sluiten, voor dat u precies weet wat u gaat betalen en wat u daar aan de andere kant voor terug krijgt. U kunt de online verzekering berekenen door gebruik te maken van een aantal gegevens met betrekking tot de auto. Daarnaast is het van belang om inzicht te geven in uw leeftijd, woonplaats en het aantal schadevrije jaren. Al die factoren zijn van invloed op de hoogte van de premie die u gaat betalen.

Online uw verzekering berekenen

U kunt online uw verzekering berekenen door gebruik te maken van een van de online tools van de verschillende verzekeraars zoals OHRA of uw eigen bank (ING, Rabobank of ABN AMRO). Dat zorgt ervoor dat u, voordat u de verzekering af gaat sluiten, al weet wat uw uiteindelijke maandlasten zullen gaan worden. U kunt de auto verzekering berekenen door onder andere gegevens over de auto te delen, aangezien men op die manier de waarde kan bepalen. De waarde van de auto bepaalt uiteindelijk de hoogte van de premie voor de verzekering, waardoor dit een zeer belangrijk element binnen de totale verzekering is.

Verzekering berekenen voor uw auto

U kunt een verzekering berekenen voor uw auto door daarnaast ook enkele gegevens over uzelf te delen. Hierbij kunt u denken aan gegevens met betrekking tot uw leeftijd en de plaats waarin u woont. Over het algemeen betalen oudere bestuurders minder premie en is het in de meest rustige gebieden van Nederland relatief goedkoop om een autoverzekering af te sluiten. Daarnaast is ook het aantal schadevrije jaren dat u heeft opgebouwd van groot belang voor de berekening van de verzekeringspremie. Zo kunt u de verzekering berekenen voor u auto en ziet u precies wat het toe zal voegen aan de maandlasten die u op dit moment al heeft zoals brandstofkosten of de belasting.

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn