TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Verzekeringen

NaamWaarom deze aanbieder?

OHRAOHRA - Verzekeringen en bankproducten. Direct geregeld. Nu berekenen
UnivéUnivé biedt alle verzekeringen aan. Altijd 14 dagen bedenktijd! Nu berekenen
HoyHoy.nlHoyHoy (voorheen Verzekeringssite.nl) is de Nederlandse onafhankelijke verzekeraar. Nu berekenen

Lenen

NaamWaarom deze aanbieder?
Nationale
Nederlanden
Het bekende Nationale Nederlanden is dé populaire nieuwkomer op de kredietmarkt. Ontdek het ook! Gratis offerte
Krediet
concurrent
Kredietconcurrent, voor écht goedkoop geld. Want te duur lenen kan overal. Gratis offerte

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
FX.nlVergelijk actuele hypotheekrentes en vraag een offerte aan. Nu berekenen
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Nu berekenen
Hypotheken365Vaste lage prijs van € 999,- voor een compleet advies! Nu berekenen

Zelf uw kinderalimentatie berekenen

U kunt uw kinderalimentatie berekenen door rekening te houden met de Trema-normen, die over het algemeen ook door de rechter zullen worden gebruikt om tot het resultaat te komen. U kunt de berekening van de kinderalimentatie gratis uitvoeren, door gebruik te maken van een van de online tools die er beschikbaar is. Het is daarbij van belang om bijvoorbeeld gegevens in te voeren met betrekking tot uw inkomen en de leeftijden van de kinderen die u heeft. Wanneer er sprake is van extra ziektekosten of kinderopvang per maand dient u ook die mee te nemen bij de berekening van de kinderalimentatie, die u verder gratis uit kunt voeren.

Draagkracht berekenen kinderalimentatie

U kunt u draagkracht berekenen met betrekking tot de kinderalimentatie door uw netto-inkomen per maand of per jaar in te vullen. Op die manier zorgt u ervoor dat de kosten van de alimentatie redelijk zullen zijn, waardoor uw maandlasten in ieder geval niet te hoog zullen oplopen. U kunt de kinderalimentatie berekenen door daarnaast ook rekening te houden met het inkomen van uw ex-partner. Op die manier kunt u er samen voor zorgen dat de kinderen een goede opvoeding krijgen en financieel in ieder geval niets tekort zullen komen.

Kinderalimentatie berekening online

U kunt de kinderalimentatie berekening online uitvoeren door gebruik te maken van een van de online tools die er beschikbaar is gesteld. U kunt op die manier heel eenvoudig gebruik maken van de Trema-normen. Dit zijn de normen die ook door de meeste rechters worden gebruikt, waardoor de kans groot is dat het een uitstekende indicatie oplevert. Op die manier weet u vooraf wat u kunt verwachten van de berekening van de kinderalimentatie, die u op deze manier alvast gratis uit kunt voeren. Zo doet u de kinderalimentatieberekening online en zorgt u ervoor dat u alvast rekening kunt houden met de kosten die eraan zitten te komen.

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn